top of page

 NIEUWSBRIEF JANUARI 2023 

24 DECEMBER-

8 JANUARI

 KERSTVAKANTIE 

Tijdens de kerstvakantie is er geen les.

Let op: zaterdag 24 december is een lesdag tot 's middags! De lessen in de namiddag worden opgeschort.

9 JANUARI TEM 14 JANUARI

 OUDERCONTACTEN 

nu het tweede semester van start gaat, is het tijd om even stil te staan bij de artistieke ontwikkeling van onze leerlingen. De volwassen cursisten mogen in januari uitkijken naar een verrijkend gesprek met een externe jury, de ouders van de leerlingen uit de kinder- en jongerenateliers krijgen in de eerste lesweek van januari de kans om een oudercontact te hebben met de leerkracht.

 

Deze oudercontacten gaan door tijdens het normale lesmoment. Daarom is de week van 9 januari een lesvrije week! Elke leerkracht zal met de ouders van zijn/haar leerlingen afspraken maken en een intekenlijst voorzien. Tijdens het oudercontact kunnen de werkjes bekeken worden en kan de tussentijdse evaluatie samen doorgenomen worden.

 Meer info over evaluatie en oudercontacten vind je via deze link

21 DECEMBER

 TERUGBLIK: WARMSTE WEEK

Vorige woensdagavond 21 december vond het slotfeest plaats van de projectmaand van de 3° graad, onder de noemer 'Vier'. We hebben een heel mooi bedrag ingezameld voor de Warmste Week via de kaarsenverkoop (samenwerking met het atelier keramiekkunst). Dank aan alle leerlingen, docenten en bezoekers voor de gulle bijdrage aan dit project!

Er zijn nog enkele kaarsjes over: wie wil, kan vrijdag 23/12 of zaterdagvoormiddag 24/12 nog langskomen en een origineel kerstcadeau meenemen tegen een vrije bedrag voor de Warmste Week!

 Bekijk de sfeerbeelden van de projectmaand via deze link

24 DECEMBER

 LES TOT 'S MIDDAGS! 

Op zaterdag 24 december gaan de lessen door tot 12u00 's middags. In de namiddag wordt het onderwijspersoneel vrijgesteld door het departement Onderwijs. 

11 DECEMBER

 ART CONTEST PLANKGAS! 

Dit jaar kan je zelf aan de slag tijdens het Plankgasfestival! Ben je tussen de 14 en 22 jaar oud? Heb je talent voor muziek, dans, woord of beeldende kunst en weet je een publiek te boeien? Overtuig onze professionele jury en schep zelf een kunstwerk of een performance in het thema ‘Connected’ (connected met jezelf, met de wereld, met het internet ...). Schrijf je in vóór 15 januari 2023 en maak kans op een mooie prijs!

 

 Download de flyer via deze link

Wenskaart
bottom of page