top of page

 STUDIEREIS LILLE/ROUBAIX - ZATERDAG 22 APRIL 2023  

 Programma  

Het atelier keramiekkunst organiseert een uitstap per bus naar Lille en Roubaix op zaterdag 22 april 2023. Daar worden volgende musea en tentoonstellingen bezocht:

 

LaM

Voor hun 40ste verjaardag wijdt het LaM, museum voor moderne, hedendaagse kunst en art brut, de eerste grote overzichtstentoonstelling aan de Japans-Amerikaanse kunstenaar en ontwerper Isamu Noguchi (1904-1988) in Frankrijk. Noguchi vormt een echte schakel tussen Oost en West, die grenzen en artistieke categorieën overstijgt. Zijn werk belichaamt een open en ongebonden visie op kunst die, tot op de dag van vandaag, de hedendaagse creatie beïnvloedt.

La Piscine

La Piscine, Museum voor kunst en industrie, is gevestigd op de locatie van het voormalige Art Deco gemeentezwembad in Roubaix. De douchecabines en de kleedhokjes werden omgevormd tot etalages en kabinetten waar kunst en designobjecten getoond worden. Waaronder ook een grote collectie keramiek. Naast de vaste collectie zijn er nog twee tijdelijke tentoonstellingen: "Aristide Mailol: zoektocht naar harmonie" en "Odette Lepeltier: vorm en kleur".

Galerie Le Fil Rouge

Een galerie in Roubaix gewijd aan de hedendaagse keramiek.

 Deelname en betaling  

Registreer je uiterlijk voor 16 april via de reservatietool op deze pagina. De betaling van de deelnamekost (zie onder) dient via overschrijving op onderstaand rekeningnummer:

BE58 7380 2854 3179 (rekeningnummer atelier keramiekkunst Tielt)

 

Graag met vermelding van naam en aantal personen.

 Kostprijs 

35 € (busreis + toegangstickets)

 Praktisch 

9u00: vertrek Europahal Tielt

10u00: bezoek LaM

14u30: vertrek richting Roubaix

15u00-17u00: bezoek La Piscine + Galerie Le Fil Rouge

17u45: vertrek naar Tielt

18u30: aankomst Tielt

 Registreren  

Dit formulier accepteert geen inzendingen meer.

Bedankt voor uw reservatie.
Heel graag tot dan!

bottom of page