top of page
53117926_2161878163858612_7565742362584940544_o.jpg

 SOLLICITEREN 

 HOE SOLLICITEREN? 

Wie ingaat op een vacature of stage wil volgen in onze academie, kan dit doen door een aanvraag en volledig CV te mailen naar zowel de directie als de directiesecretaris.

Zorg ervoor dat uw CV volledig is en vergeet niet om volgende zaken te vermelden :

  • persoonsgegevens (naam, adres, geboortedatum, rijksregisternr., contactgegevens);

  • jouw volledige opleiding (secundair onderwijs, hoger onderwijs - met vermelding van de optie);

  • stage en/of werkervaring

  • overige informatie over jezelf die nuttig kan zijn voor het les geven (bijvoorbeeld leiding van jeugdvereniging, tentoonstellingen, …).

Er zijn momenteel vacatures aan onze academie

Er zijn verschillende kanalen via dewelke vacatures in het deeltijds kunstonderwijs kenbaar gemaakt worden. De producent van de DKO-administratiesoftware DKO3 ontwikkelde de website DKO3jobs, waarop academies hun vacatures kunnen publiceren; ook de vacatures binnen de Stedelijke Kunstacademie van Tielt worden daarop gedeeld. Daarnaast kan je op Facebook lid worden van de groep 'Vacatures (Deeltijds) Kunstonderwijs' .

Via de website Data Onderwijs kan je nagaan of je over het correcte diploma beschikt om te kandideren voor eventuele vacatures:

 SPONTANE SOLLICITATIE 

Ook wanneer er geen vacatures zijn, nemen wij graag kennis van nieuwe kandidaat-leerkrachten in het kunstonderwijs. Neem dus zeker contact op (zie hoger). We bewaren jouw gegevens zorgvuldig en nemen contact op wanneer er een vacature vrijkomt of een vervangingsopdracht ingevuld moet worden.

bottom of page