top of page
Schermopname (50).png

 TENTOONSTELLINGEN IN DE ACADEMIE 

Schermopname (50).png

 PATATORIUM 

In het kader van het jaarthema van de academie, 'Patafysica' en de Dag van de Academies 2022 presenteert onze Kunstacademie eindelijk haar volgende tentoonstelling: Patatorium. De tentoonstelling is te bezichtigen in de wandelgangen en expositieruimte op het gelijkvloers van de hoofdschool (Lakenmarkt 3, 8700 Tielt).

Exposanten:  Robbe Brouckaert, Peter Brutin, Nora Casier, Marnix Everaert, Jef Faes, Isabel Fredeus, Panamarenko, Michael Schelfthout, Koen Syoen, Steven Tevels, Stichting Logos, Wolf Vandekerckhove, Bruno Vandenberghe, Jakob Vandenberghe, Jonas Vanderbeke, Willem Vanhuyse, Mauro Vanquathem, Patrick Van Caeckenbergh, Kathy Vercauteren.

De tentoonstelling is van 6 februari tot 19 maart 2022 gratis te bezichtigen tijdens de openingsuren van de academie. Behalve op de dag van de opening is de tentoonstelling te bezoeken zonder CST (we laten wel max. 50 bezoekers tegelijkertijd binnen).

 

De opening gaat door op zondag 6 februari 2022 vanaf 11u30 (let op: voor de opening enkel toegang met een COVID Safe Ticket!).

Exposant Willem Vanhuyse geeft op zondag 6 februari 2022 om 10u30 een lezing over het thema van de expositie. Deze gaat door in de auditiezaal van de Stedelijke Academie voor Muziek en Woord (Lakenmarkt 4, 2e verdieping). Let op: voor deze lezing moet je reserveren. Enkel toegankelijk bij vertoning van een COVID Safe Ticket!.

bottom of page